Morgon träning

Har stigit upp tidigt för att träna med min bror. Jag har laddat ner asjobbiga träningsvideos och det hjälper lite att inte vara ensam när man gör dem. Så att man inte fuskar. Det ska iallafall bli dagens träning. Kanske tar en löprunda på kvällen om jag mår bra, har varit lite sjuk på sistone och jag vill verkligen bara bli av med det.

Till frukost blev det två mackor. Jag har ännu ingen aning vad jag ska äta till lunch. Den lär bli ganska sen också för efter träningen ska jag iväg till min pojkvän och va där ett tag. Förutom att bli lite hälsosammare så ska jag också bli en bättre flickvän i sommar. Det behövs. Måste bli bättre på att visa hur mycket jag faktiskt uppskattar honom.
Sedan ska jag förhoppningsvis även träffa min gamla bästa vän S. Kanske träna med henne också?

Så idag har jag en massa planer. Känns bra. Jag måste vara sysselsatt. Jag njuter inte av de lediga stunderna om de inte är riktigt välförtjänta. Vilket sommarlovet egentligen är, för jag har ju slitit så hela året, men alla krav och stress är borta och det känns på något sätt fel. Jag måste helt enkelt få något gjort hela tiden.


Kommentarer
Postat av: Jelena

Härligt!! =)

2012-06-18 @ 14:15:53
URL: http://felstavad.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0