Bortglömt

Jag har räknat kalorier i två dagar och redan ger de mig ångest. Men jag vill inte sluta. Jag hade bara glömt hur dåligt man kan må av det här. Och hur svårt det är att somna på kvällen när man inte har ätit. Hur kunde jag egentligen glömma det? Så länge sedan var det ju inte. Uppenbarligen lite för länge.
 
Idag ska jag som sagt äta något onyttigt med en vän, och sedan middag med familjen, men inget annat. Dagarna framöver kommer jag nog dock inte ha särskilt mycket kontroll alls över. Vet redan att en av kvällarna kommer att bestå av en flera rätters middag på restaurang, och frukost buffé... åh. Ska försöka njuta av det och alltid välja det nyttigaste alternativet.
 
Jag vill ju egentligen bara få en snygg vältränad kropp. Jag vill inte va sådär supersmal så att varenda ben står ut. Men jag blir ju bara tjock av att äta.
 
 
 

Bränt bort 800 kcal

Tränade på crosstrainern i en timme och brände 800 kcal. Sedan åt jag middag men är ganska säker att det var under 800 så jag klarade dagens kalori mål :)
Och nu ska jag träna lite kort med min bror också.
 
Imorgon har jag dock lovat att äta glass med S. Får se hur det går med det....Ska iallafall äta litegran och sen spara resten i frysen.
 
Tror jag ska ta lite nya kroppsbilder och lägga upp dem imorgon. Så får ni se hur illa det faktiskt är.
 
 

Kalorier

Jag förstår inte om mina kommentarer kommer fram när jag kommenterar era bloggar. Allting liksom bara försvinner.
 
Vädret är verkligen riktigt dåligt här. Känns som att sommaren aldrig kommer komma hit. Kanske gör den inte det. Det är åtminstone skönt att slippa ångesten av shorts och korta tröjor.
När skolan börjar ska jag våga ha sådant på mig.
 
Jag har börjat räkna kalorier igen. Det känns bra. Har ett mål att hålla mig under 1000 varje dag. Fast det känns för mycket. Alldeles för mycket faktiskt. Funderade på att sänka det till iallafall 800, fast det är ju inte så att jag är tvungen att äta exakt så många som det är tillåtet, så jag fortsätter nog med 1000 iallafall ett tag till. Det går ganska bra.
Min frukost, som var stekta äggvitor, innehöll endast 100 kcal och jag blev supermätt ändå. Har ingen aning vad jag ska äta till lunch. Kanske tonfisk?
Är rädd för att det ska bli något riktigt onyttigt som kebab eller pizza till middag så när jag har skrivit klart det här ska jag ställa mig en timme på crosstrainern.
 
nu går det en spindel på tangentbirdet och jag vet inte vad jag ska göra!!!!
 
Ush vad obehagligt det där va >.< Var var jag? Juste crosstrainern. Ja jag tänkte träna en timme och då lär jag bränna ca 700 kcal, och senare ska jag kanske träna med min bror också så då kanske jag klarar mig trots den onyttiga middagen.
Nu ska jag bara hitta någon bra serie att titta på under tiden jag tränar.
 
Ha en fin dag.
 

My fitness pal

Är det någon mer som använder det?! Isåfall, vad heter ni där ? :)
Det hjälper mig verkligen att hålla mig motiverad att kunna följa andra och kommentera osv där.


Ord som inte kommer fram

Den här veckan som kommer ska jag fokusera på att gå ner i vikt. Äta så lite som möjligt. Bara släppa allt annat och vara hungrig och njuta av det.
Känner mig tjockare än tjockast just nu och jag måste verkligen göra något åt det.
Vet inte längre hur jag ska uttrycka mig i bloggen. Det blir konstigt, och fel. Får inte fram vad jag vill säga.
 
Ta hand om er.

Skinny girls look good in clothes, fit girls look good naked

Godmorgon! Idag är det lite finare väder och mina planer för dagen är att jag ska bege mig ner på stan och äta med två fina vänner. Tänkte äta något hemma först så kan jag ta något mindre på stan. Det blir ju oftast ganska onyttigt, och dyrt dessutom så det blir bättre så. För ett år sedan hade jag aldrig tänkt såhär. Jag hade låtit bli att äta hemma och sen sagt att jag redan ätit och helt enkelt inte ätit något alls. Men det funkade ju inte, och jag måste verkligen satsa helhjärtat på detta om jag ska kunna se några resultat.
 
Till frukost blev det en fjärdedels melon med citronyoghurt och en macka. Och en kopp kaffe. Kaffe smakar så himla gott när man inte har druckit det på ett tag. Försöker låta det vara nu när det är sommarlov.
 
Innan jag beger mig iväg till stan ska jag hinna träna lite också. Tänkte köra en halvtimme på crosstrainern och så lite magövningar. Jag älskar verkligen att jag har så mycket tid till att träna och att jag faktiskt är motiverad till det.
 

Morgon träning

Har stigit upp tidigt för att träna med min bror. Jag har laddat ner asjobbiga träningsvideos och det hjälper lite att inte vara ensam när man gör dem. Så att man inte fuskar. Det ska iallafall bli dagens träning. Kanske tar en löprunda på kvällen om jag mår bra, har varit lite sjuk på sistone och jag vill verkligen bara bli av med det.

Till frukost blev det två mackor. Jag har ännu ingen aning vad jag ska äta till lunch. Den lär bli ganska sen också för efter träningen ska jag iväg till min pojkvän och va där ett tag. Förutom att bli lite hälsosammare så ska jag också bli en bättre flickvän i sommar. Det behövs. Måste bli bättre på att visa hur mycket jag faktiskt uppskattar honom.
Sedan ska jag förhoppningsvis även träffa min gamla bästa vän S. Kanske träna med henne också?

Så idag har jag en massa planer. Känns bra. Jag måste vara sysselsatt. Jag njuter inte av de lediga stunderna om de inte är riktigt välförtjänta. Vilket sommarlovet egentligen är, för jag har ju slitit så hela året, men alla krav och stress är borta och det känns på något sätt fel. Jag måste helt enkelt få något gjort hela tiden.


Sommar 2012

Jag är tillbaka här igen, ännu en gång. Som ni ser så har jag raderat alla gamla inlägg. Det känns bra att släppa taget om det som varit. Under tiden som gått sedan jag sist bloggade här regelbundet så har jag startat ett flertal nya bloggar, men ingen har känts rätt, och här har jag varit allt för rädd för att jag har avslöjat för mycket om vem jag är så att någon skulle kunna känna igen mig. Arkivet rymde så mycket information och hemligheter. Men jag kunde inte radera det, för det var ju texter om mer än ett år om mitt liv. Känslor som jag nu aldrig kommer kunna läsa om igen. Nu känns det dock säkert här igen. Ingen kan bevisa att jag är jag genom att läsa detta. Ska vara försiktigare i fortsättningen. För just nu så har verkligen ingen i mitt liv någon aning om dessa tankarna jag kommer skriva om här. Ingen vet att jag fortfarande tänker såhär. Det är meningen att jag ska vara fullkomligt frisk och lycklig. Och kanske är jag det? Men jag vill fortfarande inte se ut som jag gör, även om det vissa dagar känns mindre farligt än andra.

Min syn på vad som är vackert har dock förändrats. Jag behöver inte tvunget bli pinsmal. Det är okej om jag får muskler och blir lite mer vältränad. Det är okej om jag äter varje dag. Det är till och med okej om jag äter fem gånger om dagen, vilket jag tänker försöka. Så länge jag bara tränar och äter nyttigt. Jag ska verkligen lyckas den här gången. Men det måste bli något som håller i längden.

Är det någon som är kvar här?


RSS 2.0